Ажилчдын хоолны аюулгүй байдлыг хангах гэрээнд гарын үсэг зурлаа Нийгэм 7-07-2015, 09:36 1374 Хуваалцах Эрдэнэт үйлдвэр ХХК-ийн Ерөнхий захирал Ц.Даваацэрэн, хүнсний эрдэм шинжилгээ, үйлдвэрлэлийн "Само институт” ХХК-ийн гүйцэтгэх захирал Г.Оюун нар хамтран ажиллах гэрээг өнөөдөр үзэглэлээ. Энэхүү ёслолын ажиллагаанд Ерөнхий захирлын Нийгмийн асуудал хариуцсан орлогч С.Сувдаа, Хүний нөөцийн орлогч дарга Р.Цэрэндорж нарын албаны хүмүүс оролцсон. Хамтын ажиллагааны хүрээнд Монгол улсад хүнсний ууган лаборатори болох "Само институт” компани "Эрдэнэт” үйлдвэрийн ажиллагчдын халуун хоол, хүнсний бүтээгдэхүүний илчлэг чанар, орц найрлага, хүнсний аюулгүй байдалд эрдэм шинжилгээний судалгаа хийж дүгнэлт гаргана. Уг дүгнэлтийн дагуу ажилчдынхаа хүнсний аюулгүй байдлын бодлогыг тодорхойлж, стандарт боловсруулна гэж "Эрдэнэт” үйлдвэрийн Ерөнхий захирал Ц.Даваацэрэн гэрээ байгуулах ёслолын ажиллагааны үеэр хэллээ. - See more at: http://erdenettoday.mn/index.php/social/item/547-2015-07-07-07-16-09#sthash.4aNle5ix.dpuf Эрдэнэт үйлдвэр ХХК-ийн Ерөнхий захирал Ц.Даваацэрэн, хүнсний эрдэм шинжилгээ, үйлдвэрлэлийн "Само институт” ХХК-ийн гүйцэтгэх захирал Г.Оюун нар хамтран ажиллах гэрээг өнөөдөр үзэглэлээ. Энэхүү ёслолын ажиллагаанд Ерөнхий захирлын Нийгмийн асуудал хариуцсан орлогч С.Сувдаа, Хүний нөөцийн орлогч дарга Р.Цэрэндорж нарын албаны хүмүүс оролцсон. Хамтын ажиллагааны хүрээнд Монгол улсад хүнсний ууган лаборатори болох "Само институт” компани "Эрдэнэт” үйлдвэрийн ажиллагчдын халуун хоол, хүнсний бүтээгдэхүүний илчлэг чанар, орц найрлага, хүнсний аюулгүй байдалд эрдэм шинжилгээний судалгаа хийж дүгнэлт гаргана. Уг дүгнэлтийн дагуу ажилчдынхаа хүнсний аюулгүй байдлын бодлогыг тодорхойлж, стандарт боловсруулна гэж "Эрдэнэт” үйлдвэрийн Ерөнхий захирал Ц.Даваацэрэн гэрээ байгуулах ёслолын ажиллагааны үеэр хэллээ. - See more at: http://erdenettoday.mn/index.php/social/item/547-2015-07-07-07-16-09#sthash.4aNle5ix.dpuf Эрдэнэт үйлдвэр ХХК-ийн Ерөнхий захирал Ц.Даваацэрэн, хүнсний эрдэм шинжилгээ, үйлдвэрлэлийн "Само институт” ХХК-ийн гүйцэтгэх захирал Г.Оюун нар хамтран ажиллах гэрээг өнөөдөр үзэглэлээ. Энэхүү ёслолын ажиллагаанд Ерөнхий захирлын Нийгмийн асуудал хариуцсан орлогч С.Сувдаа, Хүний нөөцийн орлогч дарга Р.Цэрэндорж нарын албаны хүмүүс оролцсон. Хамтын ажиллагааны хүрээнд Монгол улсад хүнсний ууган лаборатори болох "Само институт” компани "Эрдэнэт” үйлдвэрийн ажиллагчдын халуун хоол, хүнсний бүтээгдэхүүний илчлэг чанар, орц найрлага, хүнсний аюулгүй байдалд эрдэм шинжилгээний судалгаа хийж дүгнэлт гаргана. Уг дүгнэлтийн дагуу ажилчдынхаа хүнсний аюулгүй байдлын бодлогыг тодорхойлж, стандарт боловсруулна гэж "Эрдэнэт” үйлдвэрийн Ерөнхий захирал Ц.Даваацэрэн гэрээ байгуулах ёслолын ажиллагааны үеэр хэллээ. - See more at: http://erdenettoday.mn/index.php/social/item/547-2015-07-07-07-16-09#sthash.4aNle5ix.dpuf Эрдэнэт үйлдвэр ХХК-ийн Ерөнхий захирал Ц.Даваацэрэн, хүнсний эрдэм шинжилгээ, үйлдвэрлэлийн "Само институт” ХХК-ийн гүйцэтгэх захирал Г.Оюун нар хамтран ажиллах гэрээг өнөөдөр үзэглэлээ. Энэхүү ёслолын ажиллагаанд Ерөнхий захирлын Нийгмийн асуудал хариуцсан орлогч С.Сувдаа, Хүний нөөцийн орлогч дарга Р.Цэрэндорж нарын албаны хүмүүс оролцсон. Хамтын ажиллагааны хүрээнд Монгол улсад хүнсний ууган лаборатори болох "Само институт” компани "Эрдэнэт” үйлдвэрийн ажиллагчдын халуун хоол, хүнсний бүтээгдэхүүний илчлэг чанар, орц найрлага, хүнсний аюулгүй байдалд эрдэм шинжилгээний судалгаа хийж дүгнэлт гаргана. Уг дүгнэлтийн дагуу ажилчдынхаа хүнсний аюулгүй байдлын бодлогыг тодорхойлж, стандарт боловсруулна гэж "Эрдэнэт” үйлдвэрийн Ерөнхий захирал Ц.Даваацэрэн гэрээ байгуулах ёслолын ажиллагааны үеэр хэллээ. - See more at: http://erdenettoday.mn/index.php/social/item/547-2015-07-07-07-16-09#sthash.4aNle5ix.dpuf Эрдэнэт үйлдвэр ХХК-ийн Ерөнхий захирал Ц.Даваацэрэн, хүнсний эрдэм шинжилгээ, үйлдвэрлэлийн "Само институт” ХХК-ийн гүйцэтгэх захирал Г.Оюун нар хамтран ажиллах гэрээг өнөөдөр үзэглэлээ. Энэхүү ёслолын ажиллагаанд Ерөнхий захирлын Нийгмийн асуудал хариуцсан орлогч С.Сувдаа, Хүний нөөцийн орлогч дарга Р.Цэрэндорж нарын албаны хүмүүс оролцсон. Хамтын ажиллагааны хүрээнд Монгол улсад хүнсний ууган лаборатори болох "Само институт” компани "Эрдэнэт” үйлдвэрийн ажиллагчдын халуун хоол, хүнсний бүтээгдэхүүний илчлэг чанар, орц найрлага, хүнсний аюулгүй байдалд эрдэм шинжилгээний судалгаа хийж дүгнэлт гаргана. Уг дүгнэлтийн дагуу ажилчдынхаа хүнсний аюулгүй байдлын бодлогыг тодорхойлж, стандарт боловсруулна гэж "Эрдэнэт” үйлдвэрийн Ерөнхий захирал Ц.Даваацэрэн гэрээ байгуулах ёслолын ажиллагааны үеэр хэллээ. - See more at: http://erdenettoday.mn/index.php/social/item/547-2015-07-07-07-16-09#sthash.4aNle5ix.dpuf Эрдэнэт үйлдвэр ХХК-ийн Ерөнхий захирал Ц.Даваацэрэн, хүнсний эрдэм шинжилгээ, үйлдвэрлэлийн "Само институт” ХХК-ийн гүйцэтгэх захирал Г.Оюун нар хамтран ажиллах гэрээг өнөөдөр үзэглэлээ. Энэхүү ёслолын ажиллагаанд Ерөнхий захирлын Нийгмийн асуудал хариуцсан орлогч С.Сувдаа, Хүний нөөцийн орлогч дарга Р.Цэрэндорж нарын албаны хүмүүс оролцсон. Хамтын ажиллагааны хүрээнд Монгол улсад хүнсний ууган лаборатори болох "Само институт” компани "Эрдэнэт” үйлдвэрийн ажиллагчдын халуун хоол, хүнсний бүтээгдэхүүний илчлэг чанар, орц найрлага, хүнсний аюулгүй байдалд эрдэм шинжилгээний судалгаа хийж дүгнэлт гаргана. Уг дүгнэлтийн дагуу ажилчдынхаа хүнсний аюулгүй байдлын бодлогыг тодорхойлж, стандарт боловсруулна гэж "Эрдэнэт” үйлдвэрийн Ерөнхий захирал Ц.Даваацэрэн гэрээ байгуулах ёслолын ажиллагааны үеэр хэллээ. - See more at: http://erdenettoday.mn/index.php/social/item/547-2015-07-07-07-16-09#sthash.4aNle5ix.dpuf Эрдэнэт үйлдвэр ХХК-ийн Ерөнхий захирал Ц.Даваацэрэн, хүнсний эрдэм шинжилгээ, үйлдвэрлэлийн "Само институт” ХХК-ийн гүйцэтгэх захирал Г.Оюун нар хамтран ажиллах гэрээг өнөөдөр үзэглэлээ. Энэхүү ёслолын ажиллагаанд Ерөнхий захирлын Нийгмийн асуудал хариуцсан орлогч С.Сувдаа, Хүний нөөцийн орлогч дарга Р.Цэрэндорж нарын албаны хүмүүс оролцсон. Хамтын ажиллагааны хүрээнд Монгол улсад хүнсний ууган лаборатори болох "Само институт” компани "Эрдэнэт” үйлдвэрийн ажиллагчдын халуун хоол, хүнсний бүтээгдэхүүний илчлэг чанар, орц найрлага, хүнсний аюулгүй байдалд эрдэм шинжилгээний судалгаа хийж дүгнэлт гаргана. Уг дүгнэлтийн дагуу ажилчдынхаа хүнсний аюулгүй байдлын бодлогыг тодорхойлж, стандарт боловсруулна гэж "Эрдэнэт” үйлдвэрийн Ерөнхий захирал Ц.Даваацэрэн гэрээ байгуулах ёслолын ажиллагааны үеэр хэллээ. 1374 Хуваалцах Facebook Twitter Санал болгох 26-06-2015, 11:45 Наадмын нэгдсэн хөтөлбөр… 18-11-2014, 10:57 Ч.Сайханбилэгийг дэмжсэн, дэмжээгүй санал… 2-09-2014, 11:09 Энд баяр,тэнд гуниг… 15-08-2014, 09:49 Концессоор хэрэгжиж буй төсөл, хөтөлбөрүүдийн ажлыг эрчимжүүлэхийг үүрэг болголоо… 11-07-2014, 11:22 Үндэсний их баяр наадмын хөтөлбөр… Сэтгэгдэл АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд www.ENE.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 9318-5050 утсаар хүлээн авна.