Шаржигнуур тахиа хийх арга

1914

Орц: (1порц)       

     -Тахианы гуяны цул мах 200гр, єндєг 1ш, гурил 20гр, крахмал 20гр, ус 30гр, давс, хар перец

 

 

     Сvмсэнд: Ургамлын тос 10гр томат паст 15гр, крахмал, элсэн чихэр, давс, vсv, улаан перец
 

     -Тахианы махаа 30гр орчим хэсэглэн хэрчээд давс, хар перецээр амтална. Єндєг, крахмал, гурилаа усаар зуурч амталсан тахианы махаа хийж холино. 140-160хэм хvртэл халаасан их ургамлын тосонд хийж шаргал хайрс тогттол нь 5-7минут орчим шараад салат навч дэвссэн зуушны тавагт гаргаж дээр нь бэлтгэсэн сvмсээ асгаж олгоно. Энэхvv зоог нь илчлэг ихтэй, шингэц сайтай юм.

Санал болгох

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд www.ENE.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 9318-5050 утсаар хүлээн авна.