Ундаанд хийдэг мөс, нойлын уснаас ч бохир
Тодруулбал, Их Британийн Засгийн газраас байгуулсан лабораторийн ажилтнууд алдарт"МcDonald’s, KFC, Starbucks, Burger King, Cafe Rouge болон Nandos” түргэн хоолны газруудад мөс болон жорлонгийн усны сорил шинжилгээг авч, явуултал ундаанд хийж өгдөг мөс жорлонгийн уснаас илүү нян агуулж байжээ.
Яагаад ийм бохир байгаагийн учир нь түргэн хоолны газруудын жорлон, суултуур болон угаалтууруудыг мөс хийдэг машинаас илүү ойр ойрхон цэвэрлэдэгт л хамаг учир байсан аж. Мөн хоолны газруудын ажилтнуудын бохир гар ихээхэн нян агуулдаг байна.